marți, 2 aprilie 2013

Cellgsmservice.roOricine are un telefon stie ca va veni un moment in care va avea nevoie de un service. Asta pentru ca telefoanele ofera din ce in ce mai multe servicii care ne usureaza viata, dar tehnologia vine totusi cu defectul ei, si anume sensibilitatea. Telefoanele se strica mai usor acum, fata de acum cativa ani cand telefoanele ne ofereau mai putine lucruri.


CellGSMservice  este un service GSM care asigura orice fel de reparatie hadrware si software, decodare si resoftare pentru toate modele de telefoane mobile, cum sunt cele de la  Apple, Nokia, Samsung, HTC, BlackBerry sau multe altele. Centrul de reparatii telefoane al CellGSM are un laborator propriu unde exista aparatura de ultima generatie in domeniul reparatiilor de telefoane, aparatura ce corespunde pe deplin cerintelor producatorilor. Instrumentele pentru reparatii si control corespund normelor standard de interventii pe o placa de baza a unui telefon, pentru ca interventia sa se desfasoare in deplina siguranta. De asemenea CellGSMservice are un system care online care minimizeaza pe deplin timpul de reparatie, iar clientii sunt multumiti de rezultate si de promptitudine in fiecare zi.Echipa care se ocupa de reparatii este formata din oameni calificati, competenti, iar aparatura detinuta este performanta, astfel incat telefoanele de astazi sa nu aiba secrete fata de CellGSMservice, iar problemele aparute la un telefon sa fie rezolvate imediat, indiferent de nivelul de daune.

Serviciile de decodare si deblocare pot fi efectuate la aproape orice tip de telefon, inclusive la cele aduse din strainatate, si indiferent de marca. Deblocarea si decodarea sunt facute prompt si nu afecteaza functiile sau performantele telefonului. In cazul in are dupa deblocare, anumite aplicatii inca nu functioneaza, acest lucru se datoreaza faptului ca uneori telefonul adus din afara este protejat suplimentar pentru alte regioni sau tari, si este nevoie de interventii suplimentare.
Resoftarea telefoanului se face fara sa fie afectata versiunea software originala pe care a avut-o. Daca este nevoie de o schimbarea versiunii de soft, se va informa clientul, pentru ca acesta sa dea acceptul pentru aceasta interventie. Datele si informatiile din telefon se pot salva, iar clientul nu va pierde nimic din telefon.

Atu-urile CellGSMservice sunt ca reparatiile se efectueaza in genereal in 24 de ore, si maxim 7 zile, in cazul in care este nevoie asteptarea unei piese de la furnizori, constatarea va fi GRATUITA, problemele telefonului sunt intotdeauna discutate cu clientul, iar reparatiile vor incepe dupa aprobarea acestuia, membrul echipei care se va ocupa de telefon, va oferi sfaturi utile detinatorului telefonului, in cazul in care acesta are nevoie, sis a nu uitam ca aparatele aflate in garantie au intaietate la reparatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu