luni, 25 martie 2013

Reparatii GSM la CellGSMservice



Cellgsmservice este o firma de reparatii telefoane Bucuresti care a uimit placut pana acum prin serviciile oferite in materie de telefoane, accesorii sau service gsm. Cellgsmservice ofera solutii complete de service gsm indiferent de telefonul adus la ei in service, indiferent de unde este adus si cu ce problema. 

Cellgsmservice este o companie specializata si pentru repararea oricarui telefon iPhone, autorizata ISO 9001, atestata Apple, ceea ce inseamna ca poate efectua service iPhone, service iPod, service iPad sau service iMac.


Pentru a descrie acest Service GSM, vom descrie serviciile oferite de CellGSMservice tuturor clientilor sai, in egala masura.


In primul rand shimbarile pieselor in caz de nevoie, se efectueaza numai cu piese originale, iar in cazul in care acestea nu se afla in stocul service-ului, vor astepta ca piesele necesare sa vina de la reprezentanta. Schimbarea pieselor se face doar dupa ce s-a verificat in amanunt daca acestea nu se pot repara. Atestarea Apple arata ceea ce au dovedit deja ca pot face in domeniul de reparatii Apple. Cellgsmservice ofera servicii de reparatii iPhone sau alte electronice Apple de inalta calitate, echipa fiind specializata de asemenea pe microelectronica, si pot efectua reparatii a placii de baza sau a altor tipuri de reparatii care necesita atentie sporita si indemanare excelenta. 

Serviciul de constatare este GRATUIT, iar reparatiile sunt foarte prompte, fiind efectuate in general in maxim 24 de ore, exceptie facand cazurile in care este nevoie de schimbarea unei piese inexistente pe stoc in momentul respectiv, fiind nevoie de asteptarea venirii comenzii de la reprezentanta.

Firma CellGSMservice este mereu preocupata de multumirea clientilor sai, acesta fiind modul prin care acestia sunt recomandati mai departe, facandu-se cunoscuti si cautati de tot mai multi posesori de telefoane. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu