marți, 26 martie 2013

Samsung S4 vs iPhone 5



Dupa ce am primit numeroase cerinte de a face o comparatie intre Samsung Galaxy S4 si iPhone 5, am decis sa o facem. Am ramas si noi surprinsi de aceasta comparatie.


In primul rand haideti sa incepem cu ecranul, care la iPhone este de 4 inch, iar la S4 de 5 (mai exact de 4,99 ), ceea ce nu este neaparat un lucru rau. Ulizatorii au nevoi diferite in ceea ce priveste ecranul, unii au nevoie sa vizioneze video-uri, iar altii considera ca au nevoie de un telefon mai mic. Rezolutia insa la iPhone este de 326px/inch, iar la S4 de 440px/inch. 

In ceea ce priveste camerele foto, S4 a intrecut iarasi iPhone, cea principala fiind de 13 MP, iar cea frontala de 2 MP, iar la iPhone 5 cea principala are 8 MP, iar cea frontala are 1.5 MP. 

Iphone 5 intrece Samsung Galaxy S4 in ceea ce priveste carcasa, aceasta la iPhone fiind din aluminiu, mult mai rezistenta decat cea din plastic pe care Samsung a utilizat-o la S4. 

Procesorul diferentiaza mult telefoanele, intrucat la Samsung avem Exynos 5 de 1.8 GHz octo-core, iar la iPhone 5 avem un procesor A6 de 1.3 GHz dual-core. 

Apple sustine insa ca iPhone 5 va ramane cel mai bun smartphone in continuare, sustinand aplicatia Siri, sistemul de operare si multe altele. Pana la urma fiecare om este unic, iar preferintele utilizatorilor difera.

Asadar ramane ca fiecare sa se hotarasca ce cerinte are de la un telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu